mako
פרסומת

אאוטסיידרים: מלך השערים האלטרנטיבי

לא אמבפה, לא קיין ואפילו לא הלאנד: קיבצנו את השחקנים, שלא מדורגים גבוה בסוכנויות ההימורים, ויכולים להפתיע במונדיאל 2026. הרשמו עכשיו לחמש חבר`ה בשיתוף מקדונלדס

פורסם:
הקישור הועתק
sportFive1729686
צילום: ספורט 5

קיליאן אמבפה והארי קיין היו שני מלכי השערים של המונדיאלים הקודמים, ובאופן לא מפתיע הם הפייבוריטים לזכות בתואר גם ב-2026. יש כאלה שמאמינים בארלינג הלאנד או מיקל אוירסבאל, ויש כאלה שעדיין שומרים נאמנות לליאו מסי וכריסטיאנו רונאלדו.

אנחנו אוהבים לגוון ולהפתיע, ולכן קיבצנו רשימה של 10 שחקנים שיכולים להפתיע ואינם נמצאים מדורגים גבוה ברשימת המועמדים לזכות בתואר מלך השערים של המונדיאל לפי סוכנויות ההימורים.

נתחיל בדוניאל מאלן. כולם בהולנד מדברים על ממפיס דפאי וקודי גאקפו, אבל הקיצוני שהגיע לרומא בינואר נמצא בכושר הטוב מבין השלושה כאשר כבש 14 שערים ב-18 משחקים בסריה A. אופציה טובה למי שמאמין שהולנד תוכל ללכת שוב רחוק בטורניר גדול.

ראול חימנס, חלוצה בן ה-35 של פולהאם אולי כבר מעבר לשיא, אבל כל הסימנים מראים שהוא ייתן טורניר טוב. מקסיקו היא הנבחרת המארחת והפנדליסט הקבוע שלה יכול לעשות הרבה צרות ליריבות תוך כדי ניצול תנאי הגובה והביתיות.

אופציה נוספת היא בריל אמבולו. חלוצה בן ה-29 של נבחרת שוויץ אומנם הגיע באיחור למחנה בעקבות בעיות ויזה, אך בכל טורניר גדול הוא יודע להתעלות ולנבחרת שלו הפעם יש גם בית מאוד נוח ושלד שחקנים טוב שיכול להגיע לשלבים מתקדמים.

הונג מין סון יודע שזה כנראה המונדיאל האחרון שלו. בגיל 33 אקס טוטנהאם הוא עדיין המוציא לפועל העיקרי של נבחרתו, גם במצבים הנייחים וגם בפנדלים ויש לו הרבה מה להציע. כבש 7 שערים במשחקי המוקדמות באסיה ולדרום קוריאה בית יחסית שקול.

אייסה אואדה


כריסטיאן פוליסיק


לואיס סוארס


אנר ולנסיה


ג`ונתן דייויד


שארל דה קטאלרה