שלושער לאל-עראבי, 1:3 לגרנאדה על מלאגה
המרוקאי חגג בדרך לחלק העליון של הטבלה. ניצחון שלישי ברציפות לאלמריה

שני משחקי תחתית נערכו הערב (שישי) בליגה הספרדית, אבל הם סיפקו תוצאות מעניינות למדי. אלמריה נחלצה מהקו האדום עם ניצחון שלישי ברציפות, בעוד שגרנאדה גברה 1:3 על מלאגה בזכות שלושער גדול של יוסוף אל-עראבי, ותפסה מרחק מהחלק האיזור המסוכן.
אוסאסונה-אלמריה 1:0
מדהים מה שקורה עם אלמריה בשבועיים האחרונים. עד לא מזמן, היא נעלה את הטבלה ולא היה לה ניצחון אחד במאזן, אבל לפני שני מחזורים היא חזרה מפיגור ל-1:2 מפתיע בוולנסיה ומאז היא דוהרת. בדיוק כמו מול ויאדוליד במחזור הקודם, גם הפעם זה היה רודרי שהיה אחראי לשער הניצחון בדקה ה-18. אגב, במהלך המשחק אוסאסונה הכניסה ילד בן 16, חוסה גארסיה, שקיבל תשואות מהקהל, אך גם זה לא מנע ממנה לרדת אל מתחת לקו האדום. אלמריה עלתה, לפחות זמנית, למקום ה-12.
גרנאדה-מלאגה 1:2
למשחק הערב בקרמנאס הגיע יוסוף אל-עראבי עם שלושה שערים העונה, אבל הוא הכפיל את המאזן במכה אחת. אחרי מחצית ראשונה מאופסת, המרוקאי מצא את הרשת בדקה ה-48, אבל חואנמי הצליח לאזן עבור האנשובים בדקה ה-54.
אלא שעוד 5 דקות עברו לפני שאל-עראבי הוסיף שער נוסף מבישול של יאסין בראהימי האלג'ירי. את השלושער הפרטי החלוץ המצוין סגר עם כיבוש בדקה ה-77, שוב ממסירה של בראהימי. בזכות הנקודות שהיא צברה, גרנאדה עלתה למקום השמיני באופן זמני.