המשבר נמשך: רק 1:1 לאינטר מול פיורנטינה
משחק שלישי שהנראזורי לא מנצחים בליגה. 61 דקות לגנדלמן בלצ'ה


חגיגה. המחזור ה-30 בליגה האיטלקית המשיך היום (ראשון), עם חמישה משחקים מרתקים. במשחק הראשון, קומו הביסה את האחרונה בטבלה בחגיגת כדורגל נפלאה. במקביל, רומא גברה 0:1 על לצ`ה ועומרי גנדלמן בזמן שלאציו גברה 0:2 על בולוניה ואטאלנטה השיגה 0:1 על ורונה.
קומו - פיזה 0:5
החבורה של ססק פברגאס ממשיכה בעונה החלומית שלה, כשבמקום בליגת האליפות נראה קרוב מתמיד. אסאן דיאו הצעיר פתח את החגיגה עם שער בדקה ה-7, ואחרי 22 דקות הוא בישל את ה-0:2 לאנסטסיוס דוביקאס.
המארחת עלתה ל-0:3 עם פתיחת המחצית השנייה, הודות לשער של מרטין באטורינה, כשבדקה ה-75 ניקו פאס קבע 0:4. את תוצאת הסיום קבע מקסימו פרון בדקה ה-81, וסגר הצגה פשוט נפלאה בכחול לבן. קומו מסיימת את המחזור במקום הרביעי, כשהיא עם 57 נקודות ובמרחק 5 מנאפולי השלישית.
בולוניה - לאציו 2:0
שתי הקבוצות נפגשו למשחק אמצע טבלה, בו הלבנים-כחולים כבשו שני שערים מאוחרים והצליחו לנצח. מי שכיכב במשחק היה קנת` טיילור, הקשר שהגיע בחלון ההעברות האחרון מאייאקס, כשהבקיע צמד בדקה ה-72 ובדקה ה-82, והעניק ללאציו את הניצחון.
אטאלנטה - ורונה 0:1
החבורה של רפאלה פלאדינו השיגה 3 נקודות חשובות בזכות שער בודד של דוידה זפאקוסטה בדקה ה-37. היא נמצאת במקום ה-7 בטבלת הליגה האיטלקית, במרחק נקודה מרומא שתשחק מאוחר יותר, ובמרחק 4 מיובנטוס החמישית.