mako
פרסומת

גלעד קצב: "לבריבו הוגשו הצעות מאירופה"

סוכנו של החלוץ ל"חדר החדשות": "הוא ואשתו בחרו להישאר בארה"ב"

פורסם:
(Photo by Scott Taetsch/Getty Images)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(Photo by Scott Taetsch/Getty Images)
(Photo by Scott Taetsch/Getty Images) | צילום: ספורט 5
החלוץ הישראלי פתח שבוע בצורה מושלמת: הלילה (בין שבת לראשון), תאי בריבו כבש שער ניצחון לזכות די.סי יונייטד, שניצחה 1:2 בחוץ את שיקגו פייר. זה היה השער השלישי שלו מתחילת העונה בארבעה משחקי MLS, וסוכנו גלעד קצב התראיין ב"5 באוויר - חדר החדשות" - וסיפר מעט על מצבו.

"כיף להתחיל עם שלושה שערים", אמר קצב. "אין תלונות. הוא חתם על חוזה חדש, חוזה חייו בדי.סי. תאי הוכיח בשנתיים-שלוש האחרונות שהוא גולר אמיתי, והוא ממשיך בקו הזה. הלוואי וזה ימשיך ככה".
בהמשך, נשאל קצב האם במצב אחר בריבו היה יכול לשחק באירופה? "הרצון שלו היה להישאר ב-MLS", הבהיר הסוכן. "היו לו הצעות גם מאירופה, הוא רצה להמשיך בארה"ב. בסוף, קיבלנו את החוזה שרצינו. לא היה לו שום רצון לחזור לאירופה. הוא החליט ביחד עם אשתו, טוב להם בארה"ב. הוא הגיע לרמה הכי גבוהה של שחקנים, גם ברמת מעמד ושכר. כל עוד טוב לו, אז טוב לכולנו".

האם בריבו יהיה בנבחרת ישראל? "אני מאוד רוצה להיות מאמן נבחרת", צחק קצב, "לא קיבלו אותי. הוא בכושר מצוין, אני בטוח שבנבחרת רואים מי בכושר טוב. ברור שכשתאי טוב, אז טוב לכולם - גם לנבחרת".

מיוצג נוסף של קצב הוא קשר מצ`ידה זלביה, נטע לביא. "הוא התחיל בצורה מדהימה", אמר קצב על לביא. "הקבוצה במקום השני, הוא משחק בכל משחק. בפעם האחרונה הוא נבחר למצטיין. כשנטע בריא, הוא תמיד שחקן מצוין, אבל רן (בן שמעון) יחליט מי יזומן ומי לא". האם היעדר הסיקור משפיע? "זה בגלל שיש רק שני ישראלים. אם נטע ימשיך להצטיין, יכתבו גם עליו יותר".