mako
פרסומת

כמעט מכות: הסיבה ששחקני המרון רבו בסיום

ההסבר והתמונות: המלטזים נאלצו להפריד בין בונלו וקומפרי לאחר ההפסד

פורסם:
sportFive1584788
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1584788
צילום: ספורט 5

מכבי ת"א רשמה הערב (שלישי) ניצחון 1:2 דרמטי על המרון ספרטנס ועשתה צעד גדול לעבר שלב הפלייאוף בליגה האירופית. בצד של המלטזים יצאו מאוכזבים במיוחד לאחר שבמשך כמעט 80 דקות לא איפשרו לצהובים לסכן את השער, אך ספגו שני שערים מאוחרים בדרך להפסד.

את האכזבה לא היה ניתן לפספס עם שריקת הסיום, כאשר מיד אחריה אף היה ניתן לראות כי שניים משחקני המרון כמעט והתעמתו פיזית, כשרק הפרדה של אנשי הקבוצה מנעה זאת. אז מה בעצם היה שם?

המהלך שהוביל לשער הדרמטי של אלעד מדמון בדקה ה-96 התחיל עם איבוד כדור של המרון, כאשר השוער הנרי בונלו ספק העיף ספק מסר את הכדור לכיוונו של רפאל קומפרי, שניסה להציל את הכדור שכמעט יצא לחוץ ובכך התחיל את התקפת הצהובים.

שניות חלפו, מדמון כבש ובמהלך חגיגות השער היה ניתן לראות את השוער כועס על קומפרי, שלא אהב זאת. מיד לאחר השריקה, קומפרי העצבני הגיע לסגור חשבון עם בונלו, כשרק חבריו לקבוצה מנעו ממנו להגיע אליו.