mako
פרסומת

"הופעת פריצה". מרטינס הלהיב את אירופה

צפו בשער של כוכב ליגת העל לשעבר: "סיומת אדירה שלו, תרומה מכרעת"

פורסם:
הקישור הועתק

הוא משלנו, או לפחות היה כזה עד לא מזמן. בדקה ה-100 אמש (רביעי), כריסטיאן מרטינס ששיחק בעונה שעברה בקרית שמונה, כבש את ה-1:2 של סלובן ברטיסלבה בפלייאוף ליגת האלופות על צ`ליהה והעלה את החבורה של יאיא טורה למפעל הבכיר ביבשת.

בעולם לא נותרו אדישים לרגע הגדול בקריירה של אקס ליגת העל. העתונאי הפנמי לאונרדו אגילאר שיבח: "איזה שער! הוא נבחר ל-MVP במונדיאל, וכעת הוא ה-MVP בשלב הפלייאוף. זה הופך להיות בלתי מוסבר בעליל מדוע הוא הוחלף בדקה ה-60 בכל משחק של הנבחרת הלאומית שלנו".

"סיומת אדירה שלו", נכתב ב-SportCapital Football Agency, עמוד דרום אמריקאי עם מעל 70 אלף עוקבים. "דון כריסטיאן מרטינס", כתב הפרשן ג`וזף מיגל דומינגס.

 

 

גם באתר tvn-2 החמיאו לקשר: "הופעת פריצה מרשימה במיוחד בליגת האלופות. מרטינס ממצב את עצמו ככוכב הגדול של המפגש הזה, שבו תרומתו ההתקפית הייתה מכרעת עבור הקבוצה הסלובקית".