mako
פרסומת

אלישע לוי לא מתפשר: רוצה בלם ברמה הכי גבוהה

במכבי חיפה מחפשים מחליף לטשיירה, למחנה הגיע כריסטיאן וארמס ההונגרי. חמד ובנאדו מפגינים יכולת טובה (דורון בן דור, שליח ONE לאוסטריה)

פורסם:
הקישור הועתק

מאמן מכבי חיפה, אלישע לוי, ממשיך לחפש בנרות ובמרץ רב בלם זר ברמה גבוהה שיענה על צרכי הקבוצה. לוי לא מוכן להתפשר על רמתו של הבלם שיגיע ונראה שבחיפה הפעילו את כל הקשרים במציאת בלם כזה, שאמור להיכנס לנעליו של ג'ורג טשיירה.

עדיין לא נפתרה סוגיית הבלם השני. אם דקל קינן יעזוב סופית, סגנית האלופה תצטרך לקבל החלטה קרה האם לנסות ולמצוא בלם ישראלי או להביא בלם זר נוסף שעשוי לבוא ע"ח אחד הזרים של הקבוצה.

כרגע יש לחיפה 4 זרים: פיטר מסיללה, ג'ון קולמה, אדריאן סילבה ו-ולדימיר דבאלשווילי. אם בתחילה עוד היו מחשבות לוותר על קולמה, הרי שלאור הצטיינותו במחנה לא נראה שאלישע יעשה זאת. המשמעות היא שלקבוצה אופציה לצרף רק בלם זר אחד, אלא אם לא יהיו מחשבות אחרות לוותר על זר אחר.

למחנה אמור להגיע להתרשמות הבלם ההונגרי, כריסטיאן וארמס מקבוצת אופישט, אבל נראה שגם במקרה הזה, כמו עם הגיאורגי גוראם קאשיה ששוחרר, לא נאמרה המילה האחרונה ויגיעו עוד בלמים להיבחן.

מי שבשלב זה נראה בדרכו החוצה מהקבוצה הוא החלוץ שלומי ארבייטמן, שמחכה לתוצאות הפגישה בין נשיא גנט הבלגית לראשי חיפה. הירוקים לא מוכנים להתפשר ודורשים סכום של למעלה ממיליון דולר עבור ארבייטמן.

mako
אלישע ודרסיליה. ממשיכים לחפש בלמים (דרור עינב)

נכון לעכשיו ארבייטמן לא נכלל בתוכניות של אלישע ומי שצד את העין באימונים הוא החלוץ תומר חמד, שמגלה יכולת כיבוש טובה באימונים. גם ולדימיר דבאלשווילי ומוחמד גדיר מגלים יכולת טובה מאוד ונראה שבחיפה יציגו חוליית התקפה טובה לא פחות מזו של העונה האחרונה. יש לציין שבמקום ארבייטמן, אם הוא יעזוב, יצטרף חלוץ ישראלי נוסף, ככל הנראה טוטו תמוז.

שחקנים נוספים שעשו עד כה רושם טוב באימונים הם אריק בנאדו, שמשתפר מאימון לאימון, והצעיר שאדי שעאבן, שעד כה מפגין כישורים יוצאים מן הכלל.

mako
דבאלשווילי עובר את בנאדו. הבלם ממשיך להציג יכולת גבוהה (דרור עינב)
פרסומת

שחקני הקבוצה צפו אחה"צ יחד במשחק של ברזיל מול הולנד ומשם יצאו לאימון. לאחריו נערכו לקבלת שבת במלון. המנכ"ל איתמר צ'יזיק נראה במצב רוח טוב כמו גם יתר הצוות של הקבוצה, שנהנים מאחד האתרים היפים באוסטריה.

mako
מוחמד גדיר מכניע את אמיר אדרי באימון (דרור עינב)

mako
רפאלוב מול סילבה במהלך האימון באוסטריה (דרור עינב)

mako
קולמה וארבייטמן עובדים קשה באימון (דרור עינב)

mako
תומר חמד במהלך האימון. גם החלוץ הצעיר מפגין יכולת גבוהה (דרור עינב)