אליניב ברדה. (צילום: קובי אליהו) (צילום: ספורט 5)
אליניב ברדה. (צילום: קובי אליהו)|צילום: ספורט 5

תחושת פספוס. הפועל באר שבע קיוותה לייצר המשכיות אחרי הניצחון במחזור הפתיחה מול הפועל חדרה, אך החבורה של אליניב ברדה נעצרה כבר במחזור השני עם 1:1 בגרין הערב (שבת) מול מכבי בני ריינה.

מי שהיה מאוכזב באופן טבעי בסיום הוא אליניב ברדה: "ספגנו גול בנייח מקבוצה שבעטה פעם אחת לשער. זה מגרש קטן, קבוצה שמתגוננת עם 10 שחקנים מאחורי כדור - אז אסור לספוג. ידעתי שניתן את השער שלנו. הגענו למספיק מצבים כדי להשיג תוצאה טובה, ייצרנו הרבה, היינו באזורים המסוכנים. בפעם הבאה זה ייכנס".

מאמן הפועל באר שבע המשיך: "אנחנו צריכים יותר סבלנות, להזיז עוד את היריב ואת הכדור. בסוף נגיע למצבים, דרך הנעת כדור מהירה מצד לצד - בטח נגד קבוצות שמסתגרות ככה".

על רמזי ספורי, שמעמדו בקבוצה לא ברור בשלב זה: "הוא שחקן הפועל באר שבע עד שנודיע משהו אחר".

על המשך העונה: "כל משחק הוא מבחן. לשקוע מזה? יצרנו הרבה מצבים, אין מה לשקוע, צריכים לעבוד שננצל את המצבים. אנחנו מסתכלים קדימה, אין יותר מידי מה לבכות".

על בחירת ההרכב, ממנו הוציא את אדריאן פאון ותומר חמד: "אני בוחר לפי האימונים והחלטותיי תמיד מקצועיות, אם יש שיחות ביני לבין השחקנים זה רק בינינו".

מאמן מכבי בני ריינה, שרון מימר, היה מרוצה בסיום: "לא נפלנו והראינו אופי של קבוצה. אחרי שקבוצה כמו ב"ש משווה אתה הולך אחורה בדרך כלל והצלחנו לנטרל אותה, עוד טיפה של מזל והיינו מנצחים. אבל לא נהיה חמדנים".

על פתיחת העונה של קבוצתו, לה 2 נקודות בסיום שני מחזורים: "יכולנו להיות עם 0 נקודות מהמשחקים הקשים בליגה, זה גרוש לבן ליום שחור שאני מקווה שלא יהיה. אני לוקח מזה שלקחנו קבוצה וחיברנו אותה מהר, עצם זה שאנחנו נראים כמו קבוצה זה הישג. זו לא בושה להגיד - תיקו מול ב"ש בכל מגרש הוא מצויין, אין מקום להתייפיפות".

גד עמוס היה מרוצה גם כן בסיום: "שיחקנו מול אחת הקבוצות הטובות בליגה, אם אגיד שאנחנו לא מרוצים אשקר. עמדנו שווה בשווה בהרבה חלקים במשחק ואני שמח על הנקודה".

לגביי שאיפות הקבוצה למעבר להישרדות בליגה אמר השוער: "אם לא הייתי חושב את זה לא הייתי בא לפה. אנחנו שמחים על הנקודה, לא צריכים להיות חזירים".

על כך שלא נכלל בסגל הסופי של נבחרת ישראל אמר: "אפילו בסגל המורחב זה כבוד גדול. אני תמיד שואף ורוצה להיות שם. אני עובד מאוד מאוד קשה על מקומי כל יום ושמח שיש לזה פירות".