mako
פרסומת

"אנחנו בטרנר. צריכים לנצח את מכבי חיפה"

הפועל ב"ש מתכוננת. דיוף ובלוריאן צפויים לפתוח בהגנה, קנגווה בקישור

פורסם:
sportFive1656836
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1656836
צילום: ספורט 5
הפועל באר שבע ממשיכה להתכונן למשחק מחר (שבת) מול מכבי חיפה, כשהמאמן רן קוז`וך עדיין לא סגור על ההרכב. בשלב זה הוא מתלבט בין אמיר גנאח לזאהי אחמד, כשאחד מהם יפתח באגף. חמודי כנעאן שמציג יכולת משופרת וסוחט מחמאות ממאמנו על הדרך אותה עבר צפוי לעלות מהספסל.

אור בלוריאן וג`יבריל דיוף מיועדים לפתוח במרכז ההגנה, בעוד קינגס קנגווה במרכז הקישור לצד לוקאס ונטורה ואליאל פרץ. "אנחנו נותנים למכבי חיפה את כל הכבוד הראוי לה", אמר אחד השחקנים, "אבל בבית בטרנר? צריכים לקחת את הנקודות".

בב"ש מרוצים מהכושר של איגור זלטאנוביץ` ומשוכנעים שהשילוב בין המומנטום האדיר שלו והלחץ שהוא מפעיל על קו ההגנה יסייע מול מכבי חיפה שמגיעה למשחק ללא עבדולאי סק. רועי לוי, שאינו כשיר ב-100%, צפוי להישאר מחוץ לסגל. 

הרכב משוער: ניב אליאסי; גיא מזרחי, אור בלוריאן, ג`יבריל דיופ, הלדר לופס; לוקאס ונטורה, קינגס קנגווה, אליאל פרץ; דן ביטון, אמיר גנאח (זאהי אחמד), איגור זלטאנוביץ`.