mako
פרסומת

בעקבות פציעה: כריסטיאן בליץ' מחוץ לסגל מכבי ת"א

גם לדרמן לא יעמוד לרשות דיילה. וגם: השינויים שיבצע המאמן נגד אשדוד

פורסם:
(אודי ציטיאט)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(אודי ציטיאט)
(אודי ציטיאט) | צילום: ספורט 5

אחרי שפתיחת הקדנציה המושלמת של רוני דיילה נעצרה עם 0:0 נגד בית"ר ירושלים, מכבי תל אביב שירדה למקום הרביעי בטבלה, תארח מחר (שבת, 15:00), בבלומפילד את מ.ס. אשדוד.

לקראת המשחק קיבלו הצהובים חדשות רעות כאשר כריסטיאן בליץ`, שערך אימון קל, לא יכלל בסגל בעקבות פציעה, כמו גם בן לדרמן שלא יעמוד לרשותו של רוני דיילה. מי שצפוי לפתוח במקום בליץ' במרכז המגרש הוא איסוף סיסוקו שיצטרף לאיתמר נוי ודור פרץ. רז שלמה שנפצע ייעדר כחודש ומי שאמור להחליף אותו הוא ככל הנראה קמארה, לצידו של הייטור שהיה נהדר במשחק האחרון של הקבוצה.


בחלק ההתקפי התלבטות היא בין אושר דוידה להליו וארלה, ואנדרדה יכול להיות שוב הזר שישלם את המחיר ולא יתלבש. "נראינו לא מספיק טוב נגד בית"ר, אנחנו חייבים לחזור ליכולת שאיפיינה אותנו במשחקים הראשונים של דיילה. חייבים להגיע לפלייאוף בצורה חזקה וביכולת טובה. עוד לא ניצחנו העונה את אחת הגדולות בליגה ובפלייאוף יהיה חייב להיות שיפור בעניין הזה", הודו במועדון.

הרכב משוער: אופק מליקה, טייריס אסנטה, מוחמד עלי קמארה, הייטור, רוי רביבו, איתמר נוי, איסוף סיסוקו, דור פרץ, אמיר  סאהיטי, הליו וארלה (אושר דוידה) וסייד אבו פרחי