mako
פרסומת

משחקה של הפועל באר-שבע בגביע הטוטו נדחה

בעקבות המצב הבטחוני, הוחלט על דחיית המשחק מול הפועל ר"ג. באר-שבע עוד ניסתה לחפש אצטדיון חלופי. אשקלון שבעת רצון לנוכח דחיית המחזור

תמר ריפל
מערכת ONE
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק
גיא לוי באימון באר-שבע
המאמן גיא לוי ושחקני הפועל באר-שבען | צילום: Getty images

המצב הבטחוני הקשה בדרום הארץ הכריע את גורל המשחק בין הפועל באר-שבע והפועל רמת-גן והוא נדחה. המשחק במסגרת רבע גמר גביע הטוטו של הליגה הלאומית היה אמור להיערך ביום שני, אך הועבר למועד לא ידוע.

חניכיו של גיא לוי התאמנו הבוקר (שישי) במגרשה של הפועל ראשל"צ, וחיפשו אצטדיון חלופי למשחק משום שלא רצו לאבד את הביתיות.

במשחק הקודם בין הקבוצות ניצחה באר שבע 1:2, והיא תקווה להשיג תוצאה טובה בגומלין. השחקנים יקבלו בשבת יום חופש.

ביום שישי הבא אמורה לארח, שוב, הפועל באר שבע את הפועל רמת גן הפעם במסגרת הליגה, שתשוב מהפגרה.

בקבוצה יתייעצו לקראת תחילת השבוע, היכן לקיים את המשחקים בהתאם להוראות פיקוד העורף, המשטרה ועיריית באר שבע.

גם בהפועל אשקלון מנסים לשמור על סוג של שגרה. כזכור, משחקה של מוליכת הליגה נדחה ולא יתקיים בסוף השבוע הקרוב. אשקלון היתה אמורה להתארח אצל השניה בטבלה, נס ציונה, למשחק צמרת. למרות שהמשחק היה צריך להתקיים בנס ציונה, הוא נדחה.

באשקלון רצו להמשיך להתאמן בעיר, אך בעקבות נפילת טיל בתוך שטח האצטדיון השבוע, התוכניות לא יצאו לפועל והקבוצה עברה להתאמן ברמת גן. עקב כך, ההודעה על דחיית המשחק התקבלה בסיפוק רב אצל חניכיו של שייע פייגנבוים.