התקציר באדיבות תאגיד השידור כאן
אף אחד לא ציפה לזה. נבחרת הנוער של ישראל עשתה מעל ומעבר וסיימה הערב (ראשון) במקום השלישי (!) באליפות העולם עד גיל 20 בארגנטינה וזכיה במדליית הארד. במשך שלושה שבועות הבחורים של אופיר חיים ריגשו מדינה שלמה וזה הזמן לחלק להם ציונים.
תומר צרפתי מהמצטיינים בנבחרת, במיוחד במשחק נגד יפן. עשה שיפור אדיר מטורניר היורו בו התנדנד בין הקורות. לנתניה מצפה עתיד מבטיח. ציון: 9.
עילאי פיינגולד רץ ללא הפסקה, לוחץ, תמיד בתנועה. הדובדבן היה הבישול נגד ברזיל. 8.
סתיו למקין אחד משני המנהיגים יחד עם מדמון. מכוון את ההגנה, אימת החלוצים. ישרת את הנבחרת הבוגרת וכנראה לא ישאר זמן רב בישראל. 9.5.
אור ישראלוב בשל העליונות של למקין, הוא זוכה לפחות קרדיט, אך הם משלימים אחד את השני. 8.
רוי רביבו מגן העתיד של הכדורגל הישראלי, אולי אין לו את השמאלית של אבא, אבל הוא חכם, דריבלסט ושחקן הגנה פנטסטי. 8.5.
עילאי מדמון הברומטר של נבחרת ישראל, הכל עובר דרכו. משחרר לחץ, מזיז את המשחק ומנהיג. בדר"כ גם פנדליסט מדופלם. 8.5.
אל ים קנצפולסקי בטורניר היורו הוא היה הרבה יותר דומיננטי ומשפיע, לראיה איבד את מקומו בהרכב. נגד ברזיל רשם את משחקו הטוב בטורניר כולל בישול מצוין. 7.5.
תאי עבד. לחץ גדול היה על כתפיו של הליגיונר היחיד בנבחרת ובמיוחד לאור היעדרותו של אוסקר גלוך. הציג מנהיגות, נלחם ותמך בחלק ההתקפי על אף שזה לא בא לידי ביטוי במספרים. 7.5.
אריאל לוגסי. ציפיות גדולות היו ממי שהיה ממצטייני טורניר היורו. הוא קיבל מאופיר חיים קרדיט גדול עד שנפצע ברבע הגמר. ציפו ממנו להרבה יותר. 6.5.
דור תורג'מן. לקח את הפיקוד בחלק הקדמי בהיעדרם של גלוך ועידן טוקלומטי. אמנם כבש שני שערים בלבד (אחד בפנדל ואחד לא נורמלי מול נבחרת ברזיל), אך תרומתו הייתה גדולה והוא ללא ספק ממצטייני הטורניר. 9.
ענאן חלאיילי. הטורניר הזה היו עבורו רכבת הרים. הוא התחיל כשחקן הרכב, נגד סנגל נכנס בדקות הסיום ונגד יפן כלל לא שותף. מסע הקסם החל בשמינית עם שער ניצחון בדקה ה-97 נגד אוזבקיסטן והמשיך בשער נהדר נגד ברזיל. הצטיין גם מול דרום קוריאה. בבתים: 6 בקושי, בנוק אאוט: 9.
עומר סניור. הסופר סאב של נבחרת ישראל. שער נגד יפן ששווה כרטיס לשמינית הגמר ושער שווה מקום שלישי. הופעה נהדרת גם נגד ברזיל. 8.5.
חמזה שיבלי. את השער שלו נגד ברזיל כנראה לעולם לא ישכח. ללא ספק היה טוב יותר כמחליף מאשר כשחקן הרכב. פעלתן, מאיים על השער, אבל צריך גם לדעת לשחרר את הכדור בזמן. 8.
רוי נאווי. שותף בכל המשחקים, ארבע דקות על המגרש הספיקו לו לשער שוויון נגד יפן בדרך למהפך וכרטיס לשמינית. נתן את הלב. 7.
רן בנימין. האדום שלו נגד יפן תוך שבע דקות כמעט והוביל לסוף הטורניר, אך ההופעה הנהדרת שלו נגד דרום קוריאה עם שער ובישול תיקנו, כמו גם הדקות נגד ברזיל. 7.5.
אחמד סלמן. שותף בכל המשחקים והיה מעורב בשער נגד סנגל, החמיץ פנדל ברשלנות נגד ברזיל ולא הצליח להטביע חותם כמו חלאיילי, תורג'מן וסניור. 7.
שון עדרי, הדר פוקס, אופק מליקה ונועם בן הרוש עשו את המוטל עליהם בדקות ששיחקו ונתנו מעצמם לנבחרת. 6.