הבישולים על כר הדשא כנראה רק הגבירו אצל סטיבן ג'רארד את התיאבון. קפטן ליברפול הולך בדרכם של כדורגלנים רבים בעולם ולעסקי המסעדנות.
ג'רארד ישמש כשותף ב"ווירהאוס בראסרי" בסאות'פורט, מסעדת גורמה בעלת מצנפת בדירוג מישלן, מדריך המסעדות הנחשב והיוקרתי בעולם. מדובר במסעדה האהובה על הקשר האנגלי המחונן, שמתכנן את הפתיחה המחודשת בסוף אפריל.
לאחר תקופת ההרצה המתחייבת, צפויה המסעדה להיות שוקקת ופעילה במיוחד דווקא כשג'רארד ישהה הרחק, בדרום יבשת אפריקה, ויינסה עם חבריו להביא גביע עולמי לאנגליה אחרי 44 שנה.
"אם תבדוק ראיונות שקיימתי בעבר תראה שזו תמיד היתה המסעדה המועדפת עלי", אמר ג'רארד. "אני אוכל שם שנים בגלל שאני מת על האוכל והאווירה במקום".
בעקבות הכניסה של ג'רארד, המסעדה תעבור מתיחת פנים וגם שמה יוחלף, לוויירהאוס, קיצ'ן אנד בר. מטרת השינוי היא לשוות למקום אפילו יותר ניו יורקי, שיזכיר את הברים באזור טרייבקה שבמנהטן. בעקבות השינוי עיקר פעילות המסעדה צפויה לעבור לשעות הלילה.
הכדורגלן חובר למלונאי והבעלים של הוויירהאוס עד כה, פול אדמס, שאמר בעקבות כניסת השותף החדש: "ההצטרפות של ג'רארד פנטסטית. התוכנית שלנו היא קודם לפתוח את הוויירהאוס קיצ'ן אנד בר בסאות'פורט ואחר כך לבחון אפשרות להתרחב לאזורים כמו ליברפול, צ'סטר ודרום מנצ'סטר".
"דיברנו על התוכנית באחת מארוחות הערב שקיימנו, וג'רארד התלהב", הוסיף אדמס. "המקום לא יהפוך להיות מסעדת סלבריטי. סטיבן רק יהיה אחד הבעלים. מדובר פשוט באדם בעל תשוקה לאוכל משובח ועיצוב ברמה גבוהה".