שמונה שלישיות של שחקנים לקחו חלק בטורניר עצמו, שנערך יום לפני התאריך העברי בו בוצע הפיגוע. לגמר עלו שתי קבוצות המייצגות את תיכון אדר ובמשחק על התואר ניצחה שלישיה הכוללת את נתן גראוכר, גדעון גולדרינג ורועי קנר, שהיו חברים בשנה שעברה בזכיה של נבחרת בית ספרם באליפות הישיבות התיכוניות. באירוע השתתפו גם נציגי תיכון "עתיד" מראש העין וישיבת בני עקיבא נחלים.
"אנחנו רואים זכות לארח אצלנו ב'אדר' את טורניר הסטריטבול לזכר חללי מינכן", אמר צביקה בירנבאום, מנהל תיכון "אדר", במהלך טקס ההנצחה שנערך במקום. "אסון מינכן הוא אחד מהאירועים המזעזעים והקשים בהיסטוריה הישראלית וראוי היה שכלל מערכת החינוך תציין אותו בצורה מכובדת ורשמית. אנחנו מקווים שבשנים הקרובות מוסדות חינוך נוספים יצטרפו לטורניר הזה בפרט, ולהנצחת גבורת הספורטאים בכל דרך שהיא".
לפני משחק הגמר נערך כאמור טקס הנצחה קצר, במסגרתו שמו המארגנים דגש על זכרון הנרצחים ועל גבורתם של מאמן ההיאבקות משה ויינברג ומרים המשקולות יוסף רומנו, שנרצחו בתוך הכפר האולימפי לאחר שהתנגדו לחוטפיהם. השנה, כזכור, צוינו בטקסים רבים 40 שנים לפיגוע שביצעו מחבלים מארגון "ספטמבר השחור". חברי החוליה חדרו לבניין בו שהתה המשלחת הישראלית בכפר האולימפי במינכן והשתלטו על חלק מחבריה.
במהלך ההתבצרות בכפר האולימפי נורו ויינברג ורומנו, וביום שלאחר מכן נטבחו גם יתר 9 בני הערובה במהלך ניסיון חילוץ יומרני של הכוחות הגרמניים בשדה תעופה סמוך. הדגלים הורדו לחצי התורן, אבל המשחקים חודשו לאחר הפסקה בת יממה ועד כה לא מצא הוועד האולימפי הבין-לאומי לנכון להנציח את זכרם של קורבנות הפיגוע תוך כדי המשחקים.
י"א חללי מינכן
דוד ברגר (מרים משקולות, 28), יוסף גוטפרוינד (שופט היאבקות, 40), משה ויינברג (מאמן היאבקות, 33), אליעזר חלפין (מתאבק, 24), מארק סלבין (מתאבק, 18), זאב פרידמן (מרים משקולות, 28), יוסף רומנו (מרים משקולות, 32), קהת שור (מאמן קליעה, 53), אנדריי שפיצר (מאמן סייף, 27), עמיצור שפירא (מאמן אתלטיקה, 40), יעקב שפרינגר (שופט הרמת משקולות, 51).