החזון התגשם: ברוני ולברון ג`יימס ביחד בלוס אנג`לס לייקרס
היסטוריה: המועדון מ-LA בחר בבנו של האגדה בבחירה ה-55 בדראפט. לאחר 21 שנות קריירה, אחד הכוכבים הגדולים שידע הענף יזכה להגשים את חלומו - לשחק עם בנו ב-NBA. המשמעות: המלך בן ה-39 יישאר וכנראה יפרוש בלייקרס. לראשונה אב ובן ישתפו פעולה בליגה הטובה בעולם
פורסם: | עודכן:


מעבר להיותו בנו של אחד מגדולי המשחק, הסיפור של ברוני הוא יוצא דופן. רק לפני כשנה הגארד הצעיר לקה בליבו, אך באופן מדהים אחרי שכמעט איבד את חייו, לא רק התאושש אלא אף חזר לשחק אחרי חמישה חודשים, וסיים את העונה האחרונה במכללת USC עם ממוצע של 4.8 נקודות מהשדה ו-2.8 ריבאונדים.
לברון הצהיר לא פעם כי בכוונתו לשחק עם הבן שלו לפני שינעל את הקריירה האגדית - וכעת הוא זוכה לעשות זאת באיחוד בלתי נתפס ב-LA. מדובר בפעם הראשונה בתולדות ה-NBA שאבא ובן ישחקו באותה קבוצה.
לפני הדראפט ברוני הבהיר כי הוא לא חושב על האופציה לשחק עם אבא שלו ושהמטרה החשובה ביותר מבחינתו היא להיכנס ל-NBA, אך ככל שהדראפט התקרב התמונה התבהרה וקיבלנו את התסריט שציפינו לו. הגארד התאמן רק אצל הלייקרס ופיניקס, האפשרות שקבוצה אחרת תבחר אותו מוקדם יותר כדי למשוך את לברון לא התממשה, ולבסוף הוא הצטרף לקבוצתו של ג׳יי ג׳יי רדיק. יש לציין כי החוזה שלו אינו מובטח משום שנבחר בסיבוב השני.
אגב, עוד לפני ששמו נקרא, בוב מאיירס שהיה ה-GM של הווריירס התארח באולפן הדראפט וטען: "ריץ` פול (הסוכן של ברוני ולברון) מתקשר לקבוצות ואומר להן `אל תקחו את ברוני ג`יימס. אם אתן תקחו אותו, ברוני ג`יימס יעבור לאוסטרליה`. הייתה לו תכנית".
מצאתם טעות לשון?