דריק שארפ, ניקולה וויצ'יץ', שרונאס יסיקביצ'יוס, ראדיסאב צ'ורצ'יץ' ואסטבן באטיסטה נכללים בין 150 השמות המופיעים במחברת של מוני פנאן שנחשפה על ידי משרד החקירות הפרטי שנשכר על ידי מנהל עזבונו של המנהל המיתולוגי, עו"ד משה זינגל.
רשויות המס בודקות האם יש קשר בין כל אותם שמות ברשימה, חלקם כאמור של שחקנים מפורסמים שכיכבו במדי מכבי תל-אביב לבין מה שכונה "הבנק של מוני", אותו "בנק" של המנהל המנוח בו השקיעו ככל הנראה אנשים את כספם במטרה לזכות בתשואות גבוהות.
בחודשים האחרונים פנו לזינגל משקיעים רבים, שביקשו לשמור על אנונימיות, וטענו לקשר עם פנאן ואף ביקשו לנסות ולהציל את כספם או לפחות חלק ממנו.
זינגל עצמו ממשיך לעבוד במרץ סביב הפרשה במטרה לנסות ולאתר מקורות כסף שונים שהיו ברשות פנאן ובעיקר במטרה לגבש תיק יציב סביב המשקיעים וסכומי הכסף אותם הפקידו בידיו של מי שהיה מנהל העל האגדי של מכבי תל אביב ושם קץ לחייו לפני מספר חודשים.
ל-ONE נודע כי בעקבות חשיפת המחברת והגעתה לידי רשות המסים, מתכננים חוקרי הפרשה לערוך סבב נחקרים נוסף שיתבסס על השמות השונים שמופיעים ברשימה המתועדת.
עוד נודע כי חלק מהנחקרים שכבר ביקרו ברשות, צפויים לקבל זימון נוסף בעקבות התגלית. עד כה זומנו למשרדי הרשות נחקרים רבים שהגיעו למסור את גרסתם בנוגע למערכת היחסים שלהם עם פנאן וביניהם: מאמן מכבי תל אביב, פיני גרשון, שזומן פעמיים לחקירה בנושא, מנהל המשק של מכבי עמי ביטון, המנכ"ל אלי דריקס, גיא גודס, עודד קטש, נדב הנפלד, דיוויד בלאט, דרק שארפ, יורם חרוש, צביקה שרף, ווילי סימס, בני משפחה של פנאן, שותפים אנונימים לעסקים ועוד.
גורם ברשות המסים אמר עוד אתמול ל-ONE: "כל הזמן מגיעים לידינו פרטים חדשים, אבל זו ללא ספק ההתפתחות שלה ציפינו בפרשה הזו. היה קשה מאוד להתחקות אחר הפרטים בפרשה וכל הזמן פעלנו על פי חשדות, זאת היות ולא היו כמעט תיעודים שונים להתנהלות של עסקיו של פנאן".
"כעת יש משהו קונקרטי ויעיל ביד, ומכאן נמשיך לטפל בפרשה כמו שטיפלנו בה עד היום".