mako
פרסומת

"תמיד היינו בטוחים, לא היה רגע שלא האמנו. לא סיימנו"

בעתודה שמחו מהניצחון על צרפת, אבל הבהירו: "הכל אפשרי". קופרברג חגג את ההצגה והביט לגמר: "הלוואי ונעשה היסטוריה". 21:15, ישיר ב-5SPORT: הקרב על הזהב מול יוון

פורסם:
הקישור הועתק
mako
mako
ישראל חוגגת בסיום. משוכה אחת נותרה (פיב"א)

הערב (ראשון) זה קורה. גמר אליפות אירופה, נבחרת ישראל מול המארחת יוון, עם ההזדמנות לעשות היסטוריה ולזכות במדליית זהב ראשונה בתולדות העתודה. אחרי ה-52:74 הענק על צרפת בחצי הגמר, כולם בנבחרת כבר מבינים ששום דבר אינו בלתי אפשרי, ומקווים להמשיך במסע הקסום כל הדרך למקום הכי גבוה על הפודיום.

הבוקר תערוך הנבחרת אימון מסכם לקראת המשחק. המסר בקרב השחקנים והצוות הוא ברור: המשימה עדיין לא הושלמה, למרות ההישג האדיר, ששווה לאליפויות ב-2000 וב-2004. על אף שאחרי הניצחון על צרפת נשמעו השחקנים אומרים שהם רוצים לקבל את יוון, היכולת של המארחת בניצחון על ספרד הייתה מאוד מרשימה.

מדובר במשימה קשה מאוד, כנראה הקשה ביותר שנתקלו בה חניכיו של עודד קטש עד כה, כשהקהל הביתי צפוי לתת ליוונים דחיפה חשובה. בנוסף, היכולת הנפלאה מול ספרד מבטיחה קרב גדול על הזהב בכרתים. בתוך כך, לא התאפשרה מכירת כרטיסים לאוהדי נבחרת ישראל. איגוד הכדורסל פנה לפיב"א, שהבטיחה כי בצהריים יועברו 200 כרטיסים.

פרסומת
mako
קופרברג: "כיף לבוא ולעזור לחברים שלי מתי שהם צריכים אותי" (פיב"א)
דניאל קופרברג