mako
פרסומת

הפועל חיפה קיימה טורניר לילדים על הרצף האוטיסטי

השחקנים והצוות המקצועי ניהלו טורניר עם 45 תלמידים: "מרגישים ברי מזל"

פורסם:
הקישור הועתק
mako
(הפועל חיפה)

הפועל חיפה קיימה אתמול (רביעי) ברוממה טורניר כדורסל לתלמידים על הרצף האוטיסטי שהגיעו מבית ספר צלילים בקריית ביאליק, ובתי הספר גניגר והנרייטה סאלד מחיפה.

כ-45 תלמידים השתתפו בטורניר בניהול מלא של שחקני הקבוצה והצוות המקצועי בראשות אילן עמר ושרון דרוקר שאימנו את הקבוצות.

בנוסף למשחקים ערכו בקבוצה הפנינג עם תחרויות קליעות, צילום עם השחקנים, חלוקת תעודות ומדליות לכל משתתף, גביע לכל בית ספר, ובסיום - ארוחה משותפת
.
קשה היה להסתיר את ההתרגשות העצומה בקרב התלמידים וצוותי ההוראה. "לפני מספר שנים לקחנו על עצמנו משימה - להיות חלק משמעותי מהקהילה בחיפה ולאמץ לחיקנו את בתי הספר לתלמידים על הרצף האוטיסטי ואנחנו עושים מאמצים רבים כדי לחזק את הקשר עם בתי הספר. אנחנו מרגישים ברי מזל להיות חלק מדבר כה משמעותי ונמשיך לעשות למען הקהילה בעיר הנהדרת שלנו", אמרו במועדון.