mako
פרסומת

הערב: חיפה תבטיח את העלייה לפלייאוף בי-ם?

האדומים בלי סטודמאייר. גם: הרצליה מארחת את נהריה, הפועל - אשדוד

פורסם:
הקישור הועתק
mako

mako
בלייזר. חיפה תבטיח את המקום בפלייאוף? (מנהלת)

לקראת סיומה של עונה סדירה קצת מגומגמת, הפועל ירושלים יודעת שהדבר האחרון שהיא רוצה זה לאבד גם את הביתיות בסדרת רבע גמר הפלייאוף ותהיה חייבת לטפס כמה שיותר גבוה בצמרת. מחר (חמישי, 19:35), הדרך של האדומים מהבירה לטופ 4 תעבור במשחק בית מול מכבי חיפה שניצחון באחד משני המחזורים האחורים כדי להגיע לפלייאוף.

אמארה סטודמאייר שהמריא לארה״ב מסיבות אישיות ויחזור לארץ במהלך השבוע הבא, הוא הזר שלא יירשם למשחק מחר מול מכבי חיפה, אייזק רוזפלט ישוב לסגל. ראוויס פיטרסון אמר לקראת המשחק: "לא התחלנו טוב את הסיבוב השלישי אבל הגברנו את הקצב, עכשיו כל משחק חשוב במיוחד שנשארו עוד שניים. אנחנו חייבים לנצח כדי להשיג את יתרון הביתיות ולכן נבוא עם האנרגיות המתאימות".

86 מפגשים נערכו בין שתי הקבוצות במהלך ההיסטוריה, כאשר ידם של הירושלמים הייתה על העליונה 51 פעמים לעומת 35 ניצחונות של הירוקים. במשחק הבית שלהם, השיגו האדומים 29 ניצחונות על מכבי חיפה והפסידו 14 פעמים. בפעם האחרונה שהן שיחקו זו מול זו, ספגה החבורה של סימונה פיאניג'אני תבוסה כשהפסידה 86:96 ברוממה.

mako
הפועל ת"א לא איבדה תקווה (מנהלת)
הפועל תל אביב  – מכבי אשדוד/באר טוביה (20:15)



בני הרצליה – עירוני נהריה (19:55)