יוצרים

ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית

  1. מרק קרם ארטישוק ירושלמי ואפונה ירוקה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
  2. מרק אפונה עם חזה אווז (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
  3. פשטידת כרובית (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
  4. קציצות בקר ברוטב (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
  5. פשטידת נודלס מתוקה (צילום: לירון אלמוג, פשוט לגדל בריא, הוצאת מודן)
  6. מיני פנקייק בטטה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
  7. פשטידת דלורית ובורגול (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
  8. לביבות תרד (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
  9. ממרח קישואים וקשיו (צילום: אפיק גבאי, לאפות, לבשל, לאהוב)
  10. שקשוקת עגבניות קלויות (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
  11. עוגת נקטרינות ושקדים (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
  12. שיפודים עם בשר וירקות (צילום: nattanan726, Istock)
  13. סלט חם או קר של עדשים מונבטות וסלרי (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
  14. עוגת תפוזים אישית (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
  15. תבשיל קינואה עם עלי סלק ושומר (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
  16. אורז מלא מוקפץ עם פלפלים ואפונת שלג (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
  17. פסטה עם לבבות ארטישוק וזיתים  (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
  18. פאי אפרסמון ושקדים (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
  19. ממרח שעועית אזוקי ובטטה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
  20. מעדן תותים טבעוני (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)