-
-
שילוב בלתי נשכח: דג טברייני ופיתה דרוזית
"מתי אוכלים?" במתכון לארוחה מעולה תוצרת בית
-
תבשיל טופו מפתה: מתכון לארוחה צמחונית
וגם: מג'דרה קינואה עם עדשים שחורות
-
פסטה עם לברק ברוטב חריף לארוחת שישי מושלמת
וגם: נקניק שוקולד לקינוח מתוק במיוחד
-
לקראת יום העצמאות: ארוחת שווארמה ביתית
וגם: פיתות בתנור שישלימו את החגיגות
-
סעודה בחול המועד: חריימה לצד לחם כשר לפסח
וגם: מתכון לשקשוקה אפונה באווירת החג
-
"מתי אוכלים?" מקבלת את פסח: קניידעלך ואסאדו
המתכונים הכי טעימים לסעודת החג
-
"מתי אוכלים?" חוזרת: לחמעג'ון ופרייד צ'יקן
המתכונים מפתיחת העונה החדשה של תוכנית הבישול
-
מתפצח בפה: כך תכינו את הבוריק המושלם
וגם מתכון לעוף עם פול וארטישוק
-
ארוחת דגים מושלמת: סלמון באריסה, לימון ודבש
וגם: סיגר ממולא בדג שיסגור את הפינה
-
טעם טריפוליטאי: טבחה שלא תוכלו להפסיק לאכול
וגם: צ'ירשי שישלים לכם את הארוחה
-
פסטה וקציצות מטוגנות שיתנו לכם טעם של בית
וגם: בקלאווה חגיגית שמוסיפה הרגשה מתוקה
-
חוזרים לשגרה: ארוחת שישי קלאסית עם דג מטוגן
וגם: סלט עגבניות חריף עם לחם בוכרי
-
סעודה בסוכה: צלי בקר ואורז בסיר אחד
וגם: סלט אוליביה צמחוני
-
אסאדו בריבת בצל - כי ככה מתחילים שנה חדשה
וגם: מרק עוף עם קרפלעך ועוגת תפוחים בדבש
-
"מתי אוכלים?" חוזרת: סביח עם פיתות אפויות
המתכון מפתיחת העונה השנייה של תוכנית הבישול
-
קלאסי לשישי: מטבוחה מושלמת עם חלה אוורירית
לצד זה יש גם עוף עסיסי עם זיתים ועגבניות



