מרכיבים:

לארטיקים:
שייקאיט בטעם מנגו-אננס-פסיפלורה-תמר
220 מ"ל שמנת
2 כפות פודינג
פרחים לקישוט נוי השדה

ציפוי הארטיקים:
400 גרם זפירו לבן

אופן ההכנה:

1. מכניסים אל תוך הבלנדר את כל המצרכים של שייק איט ומבלנדרים עד לקבלת תערובת אחידה ומיימית.

2. יוצקים אל תוך סיליקון הארטיקים, מניחים מקל ומקפיאים לילה במקפיא.

3. להכנת הציפוי: מחממים בפולסים של 30 שניות זפירו מטומפרר לבן.

4. לאחר שהפך למימי וחלק טובלים ארטיק קפוא בתוכו.

5. לקשט את הארטיק עם פרחים אכילים.

6. ובתאבון!