מרכיבים:
לארטיקים:
שייקאיט בטעם מנגו-אננס-פסיפלורה-תמר
220 מ"ל שמנת
2 כפות פודינג
פרחים לקישוט נוי השדה
ציפוי הארטיקים:
400 גרם זפירו לבן
אופן ההכנה:
1. מכניסים אל תוך הבלנדר את כל המצרכים של שייק איט ומבלנדרים עד לקבלת תערובת אחידה ומיימית.
2. יוצקים אל תוך סיליקון הארטיקים, מניחים מקל ומקפיאים לילה במקפיא.
3. להכנת הציפוי: מחממים בפולסים של 30 שניות זפירו מטומפרר לבן.
4. לאחר שהפך למימי וחלק טובלים ארטיק קפוא בתוכו.
5. לקשט את הארטיק עם פרחים אכילים.
6. ובתאבון!