מצרכים:

  1. 2/3 כוס חלב פושר
  2. כף שמרים יבשים
  3. 1/4 כוס סוכר
  4. 2 ביצים m
  5. 3 כוסות קמח סוגת
  6. 100 גרם חמאה רכה
  7. חצי כפית מלח

מילוי:

  1. כוס סוכר חום
  2. 2-3 כפות קינמון
  3. 100 גרם חמאה 

קרם גבינה:

  1. 5 כוסות אבקת סוכר
  2. מיכל גבינת שמנת
  3. חצי כפית מחית וניל
  4. קמצוץ מלח 

אופן הכנת בצק השמרים: 

  1. מחממים את התנור ל 180 מעלות
  2. לתוך קערת מיקסר מכניסים חלב פושר, שמרים יבשים, סוכר, ביצים, קמח, מלח.
  3. מפעילים מיקסר על מהירות נמוכה כ 2 דקות
  4. מוסיפים את החמאה ומפעילים את המיקסר לעוד כ -7 דקות
  5. שמים בצד להתפחה כחצי שעה.
  6. מרדדים עם מעט קמח לצורת מלבן,
  7. מורחים חמאה מומסת, סוכר חום וקינמון.
  8. חותכים עם גלגלת פיצה לרצועות שוות, מגלגלים ומניחים בתבנית בגודל "26 מרופדת בנייר אפייה בתחתית.
  9. מתפיחים לעוד כחצי שעה נוספת.
  10. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ- 40 דקות. 

קרם גבינה:

  1. מערבבים את כל המצרכים יחד
  2. מזלפים על השושנים בזמן ההגשה