מצרכים: 

  1. 500 גרם גבינת מסקרפונה
  2. 500 מ״ל שמנת מתוקה 38%
  3. 2 כפות סוכר - סוגת
  4. כפית מחית וניל
  5. אספרסו כפול ארוך + רבע כוס חלב
  6. בישקוטים 
  7. בלוק שוקולד מריר לקישוט
  8. קקאו לקישוט
     

אופן ההכנה: 

  1. מקציפים כ-3 דקות במיקסר עם וו הקצפה: גבינה, שמנת, סוכר ומחית וניל עד קבלת קרם אחיד רך ויציב. 

הרכבת הקינוח:

  1. טובלים את הבישקוטי בקערה עם האספרסו והחלב
  2. מזלפים את הקרם מעל כל בישקוטי
  3. מפזרים קקאו ושברי שוקולד