מצרכים:
- 500 גרם גבינת מסקרפונה
- 500 מ״ל שמנת מתוקה 38%
- 2 כפות סוכר - סוגת
- כפית מחית וניל
- אספרסו כפול ארוך + רבע כוס חלב
- בישקוטים
- בלוק שוקולד מריר לקישוט
- קקאו לקישוט
אופן ההכנה:
- מקציפים כ-3 דקות במיקסר עם וו הקצפה: גבינה, שמנת, סוכר ומחית וניל עד קבלת קרם אחיד רך ויציב.
הרכבת הקינוח:
- טובלים את הבישקוטי בקערה עם האספרסו והחלב
- מזלפים את הקרם מעל כל בישקוטי
- מפזרים קקאו ושברי שוקולד