מצרכים:
- 300 גרם דג סלמון נקי מעור חתוך לקוביות - (רמי לוי)
- 3 בצלי שאלוט קצוצים דק
- כף פטרוזיליה קצוצה - (מרינה פטריות)
- 5 גבעולי עירית קצוצים – (מרינה פטריות)
- רבע גמבה אדומה קצוצה דק
- רבע גמבה כתומה קצוצה דק
- מנגו חתוך לקוביות
- 3 כפות שמן זית - (רמי לוי)
- לימון שלם
- רבע כפית מלח - (זארובי)
להגשה:
- לאבנה
אופן הכנת הסביצ'ה:
- לחתוך את הסלמון לקוביות קטנות ולהניח בקערה.
- להוסיף לקערה את כל שאר המרכיבים מלבד שמן הזית.
- לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה כדי שהסלמון יעבור תהליך כבישה.
- להוציא מהמקרר ולוודא שזו רמת הכבישה הרצויה ולהוסיף שמן זית.
- ניתן ומומלץ להגיש יחד עם לאבנה.