מצרכים
קילו חזה עוף (רמי לוי)
קילו בשר בקר טחון (רמי לוי)
5 כוסות אורז פרסי מושרה ומוכן לבישול
1 בצל
2 צרורות פטרוזיליה
2 צרורות שמיר
2 צרורות כוסברה
כף מלח
כף פלפל שחור טחון
כף מרק עוף
כף כורכום (תבליני זארובי)
שמן זית לטיגון
ליטר מים רותחים
אופן ההכנה
1. קוצצים את עשבי התיבול דק דק
2. קוצצים את חזה העוף לקוביות קטנות בגודל 1 ס"מ, מוסיפים את בשר הבקר ומערבבים
3. קוצצים בצל ומטגנים במעט שמן זית בסיר גדול ורחב (סוטאג') עד להשחמה
4. מוסיפים את הבשר והעוף לסיר, מערבבים ומוסיפים תבלינים
5. מוסיפים את האורז ומטגנים היטב
6. מוסיפים ליטר מים רותחים, את עשבי התיבול ומערבבים היטב
7. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר ל-45 דקות, מידי פעם מערבבים.