מרכיבים:

  1. 500 גר' חזה עוף טחון - (רמי לוי) 
  2. 4-5 תפו״א אדומים מקולפים, מבושלים ומרוסקים לפירה
  3. צרור פטרוזיליה - (מרינה פטריות)
  4. צרור בצל ירוק - (מרינה פטריות)
  5. צרור עלי כרפס - (מרינה פטריות)
  6. 1 בצל מגורד
  7. 2 עגבניות מגורדות
  8. 1 כוס קמח מנופה - (סוגת)
  9. 6-8 ביצים
  10. מלח
  11. פלפל
  12. תבלין לקציצות - (זארובי פיצוחי הגליל)
  13. כף אבקת מרק
  14. 2 כוסות שמן לטיגון - (רמי לוי) 

אופן ההכנה:

  1. לקצוץ את כל הירוקים ולהעביר לקערה
  2. להוסיף את פירה תפוחי האדמה
  3. להוסיף את העוף הטחון לתערובת הירוקים ולערבב
  4. להוסיף את העגבניות והבצל המגורדים ולערבב
  5. להוסיף את הביצים, את הקמח ואת התבלינים ולערבב היטב עד שזה נהיה עיסה סמיכה
  6. לחמם שמן במחבת
  7. לצקת קציצות למחבת בעזרת כף ולטגן מכל צד כמה דקות

מומלץ להגיש את הקציצות בתוך פיתות ביתיות עם חצילים מטוגנים, ביצה קשה, מטבוחה ופלפל חריף.