מצרכים:
- 15 דפי אורז עגולים (רמי לוי)
- פירות בצבעים שונים: תפוח, תות, קיווי, אננס, תפוז, מנגו.
- לימון
- עלי נענע
לרוטב תות:
- 250 גרם תותים
- 2 כפות אבקת סוכר סוגת
- מיץ לימון מלימון שלם
לרוטב מנגו:
- מנגו טרי
- 2 כפות אבקת סוכר רמילוי
- מיץ לימון מלימון שלם
אופן הכנה:
- לחתוך את כל הפירות למקלות דקים וסוחטים מעל לימון כדי למנוע השחמה.
- להספיג כל דף אורז במים פושרים בתוך מחבת
- להעביר את דף האורז למגבת נקיה (ללא סיבים)
- לפרוס את מקלות הפירות ועלי הנענע במרכז הדף ולגלגל לרול
- לטחון עם בלנדר מוט את מצרכי רוטב התות
- לטחון עם בלנדר מוט את מצרכי רוטב המנגו
- להגיש לצד הספרינג רול