מצרכים

1/2 קילו עוף טחון (רמי לוי)

בצל בינוני מגורד

גזר מגורד

שן שום כתושה (מרינה פטריות)

אצבע ג'ינג'ר מגורדת (מרינה פטריות)

ביצה

2-3 כפות קוואקר

מלח (תבליני זארובי)

פלפל (תבליני זארובי)

לטיגון

פירורי פאנקו (מזרח ומערב)

לדיפ חמאת בוטנים

2 כפיות של חמאת בוטנים טבעית

2 כפיות צ'ילי מתוק (מזרח ומערב)

כף רוטב סויה (מזרח ומערב)

חצי לימון סחוט

כפית סילאן       

שן שום כתושה

כף שומשום קלוי (תבליני זארובי)

לרוטב סויה הדרי

3 כפות של רוטב פונזו (מזרח ומערב)

כף גדושה של מירין (מזרח ומערב)

כף שומשום (מזרח ומערב)

בצל ירוק קצוץ (מרינה פטריות)

1 כף שומשום קלוי (תבליני זארובי)

אופן ההכנה

1. בקערה מערבבים את כל מרכיבי הקציצות עד לקבלת תערובת אחידה  ומניחים בצד לספיגת טעמים

2. יוצרים מהתערובת כדורים בגודל כדור פינג פונג

3. טובלים את כדורי העוף בפרורי פאנקו ומטגנים במחבת רחבה עד להשחמה משני הצדדים

4. מעבירים את הכדורים לקערה עם מגבת נייר לספיגה של השמן

להכנת מטבל חמאת הבוטנים

5. מערבבים את כל מרכיבי הדיפ בשייקר עד לקבלת מרקם אחיד

להכנת מטבל הפונזו

6. קולים את השומשום במחבת

7. מערבבים את מרכיבי הדיפ בקערה, מוסיפים את השומשום הקלוי ומעט בצל ירוק קצוץ.