מצרכים:
לסלט:
- חבילה אחת של סלקים בוואקום
- 2 סוגי חסות חבילה מכל סוג
- 2-3 אגסים בינוניים
- חופן אגוזי מלך שבורים (תבליני זארובי)
- חופן אגוזי פקאן (תבליני זארובי)
- 3 גבעולים בצל ירוק
- כוס קוביות קולורבי
לרוטב:
- טחינה גולמית (רמי לוי)
- 2-3 כפות פונזו
- מיץ מלימון
- מלח
- פלפל לבן (תבליני זארובי)
- דבש
- כוס מים
- צילי גרוס (תבליני זארובי)
אופן ההכנה:
- לחתוך גס את החסות
- לחתוך את הבצל הירוק ולהניח בקערה עם החסה
- לחתוך דק את הסלקים והאגסים ולהוסיף לקערה
- להוסיף את קוביות הקולורבי ואגוזי המלך לקערה
- לערבב את כל מרכיבי הרוטב ולמזוג מעל הסלט