מצרכים
מצרכים:
קילו פילה דניס ללא עצמות (רמי לוי)
3 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות דקות
2 עגבניות פרוסות דק
חציל שלם פרוס לפרוסות דקות
גזר לטיגון החצילים
2 כפות מלח (תבליני זארובי)
לרוטב:
2 כפות רוטב חמוץ מתוק (מזרח ומערב)
כפית רוטב סויה (מזרח ומערב)
3 כפות שמן (רמי לוי)
כף תבלין לדגים (תבליני זארובי)
כף כורכום (תבליני זארובי)
1 כפית פלפל שחור (תבליני זארובי)
2 כפות סוכר (רמי לוי)
חבילה קטנה של רסק עגבניות (רמי לוי)
1 כף מלח (תבליני זארובי)
רבע כוס מים
מיץ מחצי לימון
להגשה – שבבי בצל וצימוקים (תבליני זארובי)
אופן ההכנה
1. שוטפים את הדג ומפזרים עליו מעט מלח
2. מסדרים בתבנית את החצילים כשכבה ראשונה, מעליהם מסדרים את העגבניות ומפזרים את הבצל לשכבה השלישית
3. מפזרים מעל מעט שמן זית ומלח
4. מסדרים את החתיכות של הדג מעל הירקות בתבנית
5. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל הדג והירקות
6. מכניסים לתנור ל-20 דקות בחום בינוני
7. מגישים עם אורז לבן, אפשר לפזר מעל נענע, צימוקים ושבבי בצל.