מצרכים: 

  • 1 ק”ג דלעת קלופה חתוכה ומבושלת
  • 1/2 כוס שמן (רמי לוי)
  • כפית פפריקה חריפה (תבליני זארובי)
  • כפית קימל טחון 
  • 2 כפות סוכר (סוגת)
  • כף פלפל צ'ומה 
  • מלח , פלפל (תבליני זארובי)
  • 1/2 כוס חומץ
  • 6-8 שיני שום כתושות (מרינה) 

אופן ההכנה:

  1. להרתיח סיר עם מים ולהוסיף דלעת חתוכה גס, לבשל חצי שעה. 
  2. להוציא את הדלעת לקלף אותה ולחתוך לקוביות ולבשל עו 10-20 דקות
  3. למעוך בתוך הסיר את קוביות הדלעת עם מועך פירה
  4. להוסיף חומץ, סוכר, מלח , פלפל,  קימל ופלפל צ'ומה. 
  5. לבשל בסיר פתוח על אש קטנה כ 20 דקות
  6. להוסיף 1/2 כוס שמן מהול בפפריקה לעוד 10 דקות בישול. 
  7. להגיש קר.