מצרכים:
- 1 ק”ג דלעת קלופה חתוכה ומבושלת
- 1/2 כוס שמן (רמי לוי)
- כפית פפריקה חריפה (תבליני זארובי)
- כפית קימל טחון
- 2 כפות סוכר (סוגת)
- כף פלפל צ'ומה
- מלח , פלפל (תבליני זארובי)
- 1/2 כוס חומץ
- 6-8 שיני שום כתושות (מרינה)
אופן ההכנה:
- להרתיח סיר עם מים ולהוסיף דלעת חתוכה גס, לבשל חצי שעה.
- להוציא את הדלעת לקלף אותה ולחתוך לקוביות ולבשל עו 10-20 דקות
- למעוך בתוך הסיר את קוביות הדלעת עם מועך פירה
- להוסיף חומץ, סוכר, מלח , פלפל, קימל ופלפל צ'ומה.
- לבשל בסיר פתוח על אש קטנה כ 20 דקות
- להוסיף 1/2 כוס שמן מהול בפפריקה לעוד 10 דקות בישול.
- להגיש קר.