מצרכים:

2 כרישה

2 זוקיני

300 ג' שעועית ירוקה עדינה

300 ג' אפונה ירוקה

ברוקולי טרי

200 ג' עלי תרד טריים

חצי צרור בצל ירוק

10 עלי בזיליקום

צרור כוסברה

כרובית אחת גדולה

קילו פרגיות נקיות של ויקטורי

4 כפות סויה של מאסטר שף

2 כפות טריאקי של מאסטר שף

חופן קשיו של קליית גת

2 כפות שומשום לקישוט

6 שיני שום 

ג'ינג'ר טרי

מלח

פלפל

פלפל צ'ילי אדום שלם (לקישוט)

6 כפות שמן זית של בית השיטה

אופן ההכנה

1. לשטוף ולחתוך את הכרישה לחצי ואז לחצאי עיגולים, את הזוקיני לקוביות, את הברוקולי לפרחים קטנים ולקצוץ את התרד.

2. לטחון את הכרובית במעבד מזון (מג'ימיקס ניופאן) לפירורים גסים שייראו כמו בורגול.

3. להקפיץ בווק על להבה גבוהה עם שמן את הכרישה והזוקיני, להוסיף את הברוקולי ואת השעועית הירוקה ולערבב במשך שתי דקות.

4. לחתוך את הבצל הירוק לגפרורים דקים.

5. להוסיף את הכרובית

6. לקצוץ ג'ינג'ר ושום בקוצץ ידני, להוסיף ולערבב עוד שתי דקות. 

7. להוסיף את האפונה הירוקה, להוסיף טריאקי וסויה ולכבות את האש.

8. לקרוע ביד את עלי הבזיליקום ולהוסיף למחבת ולהוריד מהאש.

9. לחתוך את הפרגיות למדליונים קטנים, לצרוב אותן בשמן זית על מחבת פסים (פוד אפיל) שני הצדדים כ-4 דקות מכל צד.

10. כשהפרגית עשויה,  להוסיף עוד טריאקי וסויה וג'ינג'ר, לתבל במלח ולהוריד מהאש.

11. לסדר על צלחת הגשה גדולה ושטוחה הר של כרובית מוקפצת עם הירקות, לשזור מעל מדליוני פרגית.

12. לקצוץ את הקשיו.

13. לקצוץ את הכוסברה והבזיליקום גס ולפזר את הכל מעל המנה.

14. לחתוך את הצ'ילי החריף לעיגולים אלכסוניים ולפזר מעל הכל.