מצרכים:
- 240 גרם שוקולד מריר איכותי 60%
- 120 גרם חמאה
- 4 ביצים
- ⅓ 1 כוס סוכר
- 6 כפות קמח
- 2 כפות קקאו איכותי
- קורט מלח מלדון
אופן הכנה:
- לחמם תנור ל-175 מעלות על טורבו
- להמיס יחד במיקרו שוקולד וחמאה
- לערבב יחד עם מקצף ידני ביצים וסוכר
- להוסיף את השוקולד המומס לבלילת הביצים ולערבב
- להוסיף לבלילה את הקמח והקקאו ולערבב
- להעביר את הבלילה לתבנית מרובעת 20*20
- לפזר מעל קורט מלח
- לאפות במשך 30 דקות בתנור ובסיום להכניס מיד למקפיא לפחות לשעה.