מצרכים

להכנת החטיף

200 גרם פיסטוק קלוי ומומלח (תבליני זארובי)

50 גרם קרם קוקוס (מזרח ומערב)

120 גרם פצפוצי אורז טחונים

50 גרם חמאת קקאו

100 גרם שוקולד לבן

להכנת ציפוי שוקולד

250 גרם שוקולד לבן

80 גרם חמאת קקאו

30 גרם מחית פיסטוק

לקישוט

פיסטוקים קצוצים – תבליני זארובי

100 גרם שוקולד חלב מומס במיקרוגל

אופן ההכנה

1. טוחנים את הפיסטוק במעבד מזון

2. ממיסים את חמאת הקקאו והשוקולד הלבן. לאחר המסה, מערבבים יחד עם הפיסטוק הטחון קרם קוקוס ופצפוצי האורז הטחונים

3. מעבירים לתבנית אפייה מרובעת 20 על 20 , מרדדים לשכבה ישרה ודקה ומכניסים למקפיא לשעה. לאחר ההקפאה חותכים למלבנים קטנים

במקביל מכינים את הציפוי:

4. מעבירים לקערה את כל מרכיבי הציפוי ומחממים במיקרוגל עד לקבלת אחידות

5. טובלים את חטיף הטעמי בציפוי השוקולד ומכניסים למקרר ל- 20 דק' לפחות

6. לקישוט - מזלפים שוקולד חלב מומס ומפזרים פיסטוקים קצוצים על החטיף.