מצרכים:

2 חצילים

שמן זית

400 גרם אגוזי מלך של קליית גת

פסטו של מאסטר שף

גבינת קשקבל פרוסה של טרה

2 צרורות כוסברה

3 שיני שום

חצי כוס חומץ רגיל

5 לימונים של ויקטורי

מלח

פלפל שחור

קצת מים

גרגירים מרימון אחד שלם

אופן הכנת מילוי הפסטו אגוזים:

1. במג'ימיקס (ניופאן) לקצוץ אגוזים, כוסברה, שום, חומץ, מלח, פלפל, פסטו ולימון עד שמתקבלת תערובת במרקם לא דק מדי.

2. לתקן תיבול לפי הטעם.

3. להעביר את המילוי לקערה, להוסיף את גרגירי הרימון ולערבב.

אופן מילוי וגלגול החצילים:

1. לפרוס את החציל לאורך

2. למרוח בשמן זית ולאפות בתנור כ-25 דקות (220 מעלות)

3. להניח על פרוסת חציל פרוסת גבינת קשקבל.

4. להניח מעל הגבינה כף גדושה מהתערובת ולגלגל את החציל.

5. לסדר יפה בצלחת הגשה את כל הגלילות.

6. לקשט בעוד גרגירי רימון מלמעלה ולהגיש לצד לחם (בעדיפות גאורגי).