מצרכים לסלמון:

4 סטייקים של סלמון עם העור מויקטורי (150 גרם כל אחד)

חצי כוס רוטב סויה מאסטר שף

2 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף

שתי שיני שום

גרידת קליפת לימון

כפית גרידת ג'ינג'ר טרי

כף שמן זית של בית השיטה

מצרכים לסלט השורשים:

1 ראש חסה סלנובה (או לפי הטעם)

חצי גמבה אדומה

רבע בצל סגול

חופן בצל ירוק

שש עגבניות שרי

חופן קשיו קלוי קצוץ של קליית גת

 

מצרכים לרוטב של הסלט:

שלוש כפיות סויה מופחת נתרן של מאסטר שף

4 כפות מיץ לימון של מאסטר שף

כף וחצי חרדל גרגירים של מאסטר שף

כף אחד דבש קליית גת

מלח גס או הימלאיה לפי הטעם

פלפל

מצרכים לרוטב של הסלט:

כוס שעועית ירוקה מבושלת

3-4 שיני שום ובצל

שמן זית

2 כפות שומשום

אופן ההכנה

1. להכנת הסלמון והמרינדה: לכתוש את שיני השום ולערבב בקערה יחד עם הסויה, הטריאקי וגרידת הלימון ולהניח במרינדה את נתח הסלמון לפחות לחצי שעה.

2. לצרוב בזמן זית במחבת חמה את נתחי הסלמון. להתחיל על הצד של העור במשך 3-4 דקות עד שרואים את העור מתחיל להיות קריספי. להפוך לצד השני לעוד שתי דקות ולהניח בצד.

3. להכניס את כל מרכיבי השעועית לתבנית ולתנור מחומם מראש של 200 מעלות ל-15 דקות.

4. לחתוך את הירקות לסלט ולהעביר לקופסת אוכל נפרדת ולפזר מעל את הקשיו הקצוץ.

5. לרוטב - לשים בצנצנת את הסויה, מיץ הלימון, החרדל והדבש. להוסיף מלח ולפלפל ולערבב היטב ולסגור.