מצרכים

350 גרם סינטה חתוך לרצועות (רמי לוי)

2 כפות שמן זית (רמי לוי)

כרישה

חבילת ברוקולי

סלסלת פטריות שמפניון (מרינה פטריות)

שקית שבבי אורז שהושרו במים פושרים לפחות שעה (מזרח ומערב)

להכנת הרוטב (מזרח ומערב)

3 כפות סילאן

3 כפות רוטב בלסאמי

3 כפות רוטב טריאקי

3 כפות רוטב סויה

2 כפות רוטב פונזו

להגשה

חופן בוטנים

וגרידת לימון

אופן ההכנה

1. חותכים את כל הירקות לרצועות/ריבועים

2. מטגנים את רצועות הבקר עד שמשנות צבע ומוציאים מהמחבת

3. מטגנים את הירקות טיגון קל עד לריכוך קל ומוסיפים לאותה מחבת את הרוטב

4. ממשיכים לבשל עוד קצת עד שהרוטב מבעבע ומסמיך

5. מוסיפים את הבשר ואת שבבי האורז שעברו השרייה וממשיכים להקפיץ לעוד כמה דקות

6.מגישים עם מעט בוטנים וגרידת לימון.