מצרכים

להכנת הקרם

שני מכלי שמנת מתוקה

100 גרם קרם קוקוס מזרח ומערב

200 גרם שוקולד מריר

100 גרם חלב מרוכז

להכנת השוקולד

30 גרם חמאת קקאו

130 גרם שוקולד מריר

לציפוי

300 שוקולד מריר

100 גרם חמאת קקאו

אופן ההכנה

להכנת הקרם:

1. מחממים במיקרוגל חלב מרוכז, מיכל שמנת מתוקה ושוקולד מריר ומערבבים עד שמתקבל מרקם של גנאש. מעבירים לקירור של חצי שעה במקרר

2. לאחר הקירור מקציפים במיקסר את הגנאש עם מיכל שמנת מתוקה וקרם קוקוס עד לקבלת מרקם של יוגורט

3. מניחים את תבנית הסיליקון להכנת ארטיקים על משטח העבודה ומוסיפים את מקלות הארטיק. ממלאים כל ארטיק בקרם שהכנו עד לשליש מהגובה ומעבירים למקפיא לחצי שעה. את יתרת הקרם שומרים בצד

להכנת השכבה השנייה של המגנום:

4. ממיסים שוקולד מריר עם חמאת קקאו במיקרוגל עד לקבלת מרקם אחיד. מעבירים לשקית זילוף ויוצקים שכבה דקה מעל הקרם שהתקשה. מכניסים למקפיא לשעה

5. לאחר שעה מוסיפים את יתרת הקרם לכל מגנום ומכניסים את התבנית ללילה למקפיא

6. לסיום הכנת המגנום, מכינים את הציפוי: מחממים שוקולד מריר וחמאת קקאו במיקרוגל

7. מוציאים את הארטיקים מתבנית הסיליקון בזהירות וטובלים כל ארטיק בציפוי עד שהוא מתקשה. אפשר לקשט עם סירופ שוקולד חלב מעל.