מצרכים:

בצק עלים - שמרית

2 בצלים בינוניים קצוצים דק

1/3 כרוב לבן פרוס וחתוך

גזר מגורר גס

מלח פלפל שחור

בשר טחון 

ביצה למריחה

מלח

חצי לימון סחוט 

שמן זית

אופן ההכנה:

 לכרוב

1. לחתוך את הכרוב לחתיכות דקות.

2. להוסיף כף שמן ולסחוט חצי לימון. 

3. לתת לו לנוח לפחות חצי שעה.

 

למלית: 

1. לקצוץ את הבצל.

2. לטגן את הבצל יחד עם הבשר.

3. מלח ופלפל - לתבל לפי הטעם.

4. לגרד את הגזר ולהוסיף לכרוב.

5. לשים בקערה גדולה הכרוב והגזר יחד עם את והבצל ולערבב.

 

לבצק: 

1. לפתוח את הבצק. 

2. לחתוך את הבצק לריבועים.

3. בכל ריבוע להניח כף גדושה של תערובת ולקפל בצורת משולש.

4. לטגן בשמן במחבת שטוחה.