מצרכים:

  • 250 גר' ספגטי, מבושל לפי הוראות היצרן
  • 500 גר' בשר טחון (רמי לוי)
  • 2 בצל, חתוך לקוביות קטנות
  • 400 גר' עגבניות מרוסקות רמי לוי)
  • 100 גר' רסק עגבניות
  • 1/4 כוס מים
  • 1 כפית מלח (תבליני זארובי)
  • 1/2 כפית פלפל שחור (תבליני זארובי)
  • 2 כפות סילאן רמי לוי)
  • 1 טורטייה (אפשר גם פיתה פתוחה לשניים)

אופן ההכנה:

  1. לטגן בסיר רחב את הבצל עד שקיפות, להוסיף את הבשר הטחון ולפורר אותו עם כף עץ עד שהבשר משחים.
  2. להוסיף עגבניות מרוסקות ולערבב היטב.
  3. להוסיף רסק עגבניות, מים, פלפל, מלח וסילאן ולערבב היטב.
  4. לסגור את המכסה, להביא לרתיחה לכמה דקות ולהוריד את הלהבה. לבשל כחצי שעה עד שהנוזלים מצטמצמים.
  5. להוסיף את הספגטי המבושל לסיר ולערבב היטב, שהכול יקבל טעם וצבע. לאחר מכן להעביר את התערובת לקערה ולהניח בצד.
  6. ממשיכים לעבוד עם אותו הסיר - לצקת 2 כפות שמן ולהניח טורטייה בתחתית. להחזיר את תערובת  הפסטה עם הרוטב לסיר מעל הטורטייה.
  7. לבשל כ-7 דקות על להבה גדולה ואז להנמיך את הלהבה ולבשל למשך 20 דקות נוספות.
  8. בסיום, להפוך את תכולת הסיר על צלחת גדולה ולהגיש.