מצרכים:
- 250 גר' ספגטי, מבושל לפי הוראות היצרן
- 500 גר' בשר טחון (רמי לוי)
- 2 בצל, חתוך לקוביות קטנות
- 400 גר' עגבניות מרוסקות רמי לוי)
- 100 גר' רסק עגבניות
- 1/4 כוס מים
- 1 כפית מלח (תבליני זארובי)
- 1/2 כפית פלפל שחור (תבליני זארובי)
- 2 כפות סילאן רמי לוי)
- 1 טורטייה (אפשר גם פיתה פתוחה לשניים)
אופן ההכנה:
- לטגן בסיר רחב את הבצל עד שקיפות, להוסיף את הבשר הטחון ולפורר אותו עם כף עץ עד שהבשר משחים.
- להוסיף עגבניות מרוסקות ולערבב היטב.
- להוסיף רסק עגבניות, מים, פלפל, מלח וסילאן ולערבב היטב.
- לסגור את המכסה, להביא לרתיחה לכמה דקות ולהוריד את הלהבה. לבשל כחצי שעה עד שהנוזלים מצטמצמים.
- להוסיף את הספגטי המבושל לסיר ולערבב היטב, שהכול יקבל טעם וצבע. לאחר מכן להעביר את התערובת לקערה ולהניח בצד.
- ממשיכים לעבוד עם אותו הסיר - לצקת 2 כפות שמן ולהניח טורטייה בתחתית. להחזיר את תערובת הפסטה עם הרוטב לסיר מעל הטורטייה.
- לבשל כ-7 דקות על להבה גדולה ואז להנמיך את הלהבה ולבשל למשך 20 דקות נוספות.
- בסיום, להפוך את תכולת הסיר על צלחת גדולה ולהגיש.