רכיבים ל-18-20 לביבות:

4 קופסאות טונה - סוגת
4 ביצים
4 כפות קמח - סוגת
2 גבעולי בצל ירוק – מרינה פטריות
1 בצל לבן קטן
1 גזר קטן
4 שיני שום – מרינה פטריות
1 כפית מלח - זארובי פיצוחי הגליל
¼ כפית פלפל שחור גרוס - זארובי פיצוחי הגליל

למטבל:

1 כף סויה
1 כף מים
1 כף חומץ אורז
2 כפיות סוכר - סוגת                  

לערבב בקערית יחד את כל מרכיבי המטבל עד להמסת הסוכר.  

אופן ההכנה:

  1. לסנן היטב את הטונה ולהעביר לקערה.

  2. לכתוש שום, לקצוץ בצל ירוק ולחתוך בצל לבן וגזר לקוביות קטנות ולהוסיף לקערה עם הטונה.

  3. להוסיף קמח, ביצים, מלח ופלפל שחור ולערבב היטב לתערובת אחידה.

  4. לחמם מעט שמן במחבת על אש בינונית.

  5. לצקת למחבת כף מהתערובת ולשטח מעט.

  6. לטגן עד להשחמה משני הצדדים ולהוציא לצלחת מרופדת בנייר סופג.

  7. להגיש בליווי המטבל.