מצרכים (חמש מנות דג)

4 סטייקים פרגיות של ויקטורי

2 בצלים

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק של מאסטר שף

כפית טריאקי של מאסטר שף

סילאן

2 כפות סויה של מאסטר שף

קופסת קרם קוקוס של מאסטר שף

חופן אגוזי מלך להגשה של קליית גת

חופן שקדים להגשה של קליית גת

כפית אבקת קארי צהובה 

2 מנגואים טריים

רבע כוס שמן רגיל

אופן ההכנה

1. לנקות את הפרגיות מהשומן ולייבש בנייר סופג.

2. לחתוך את הבצל לרצועות ולטגן אותו בסיר עם שמן עד להזהבה.

3. להוסיף לסיר את הפרגיות בשלמותן ולטגן 2 דקות מכל צד.

4. לערבב בקערה צ'ילי מתוק, טריאקי, סויה, סילאן וקרם קוקוס ולשפוך על הפרגיות בסיר. 

5. להוסיף את אבקת הקארי ולערבב הכל.

6. לבשל על אש נמוכה כרבע שעה.

7. לחתוך את המנגו לרצועות או קוביות, להוסיף לסיר ולבשל עוד 10 דקות.