מצרכים

1 מיכל שמנת מתוקה של טרה

2 כוסות חלב מועשר בחלבון של טרה

כפית נס קפה

כף אבקת סוכר

חבילה פודינג וניל צרפתי

שקיות ג'לטין של 15 גרם

חצי כוס מים פושרים

שני חלבונים

חצי כוס סוכר

שקית סוכר וניל

2 חבילות ביסקוויטים

סירופ שוקולד

חופן אגוזי מלך של קליית גת 

חופן אגוזי פקאן של קליית גת

אופן ההכנה

1. לערבב כפית נס קפה עם כוס חלב, לטבול את הביסקוויט בבלילה ולהניח בתבנית שתי שכבות.  

2.במקביל, להמיס את הג'לטין בסיר קטן או בקערה עם מים עד שאין גושים והמים התאדו לגמרי.

3. להקציף במיקסר 2 חלבונים, להוסיף סוכר וסוכר וניל ולהמשיך להקציף עד שמתקבלת קצפת יציבה.

4. לקחת 2 כפות מהקצפת ולערבב עם הג'לטין בתוך הסיר הקטן.

5. להקציף במיקסר שמנת מתוקה עם כוס חלב, פודינג וניל ואבקת סוכר עד לקבלת מרקם אחיד.

6. להוסיף למיקסר את הקצפת היציבה (הראשונה) ואת הג'לטין ולערבל בעדינות במשך חצי דקה שהכל יתערבב ביחד.

7. לשפוך את כל הבלילה לתבנית ולהכניס למקרר לפחות לשלוש שעות.

8. לקצוץ אגוזי מלך ופקאן ולפזר מעל.

9. לזלף מעל סירופ שוקולד.