מצרכים:

בצל גדול קצוץ

לימון פרסי (2 שבורים לכל היותר)

2 גבעולי סלרי כולל העלים

צרור כוסברה

צרור פטרוזיליה

צרור שמיר

כוס גרגרי חומוס מושרה - מאסטר שף

כוס עדשים ירוקות מושרות - מאסטר שף

חצי חבילת אטריות בינוניות - מאסטר שף

2 כפות שמן זית

מלח לפי הטעם

חצי כפית פלפל שחור

כפית כורכום

4 כוסות מים

אופן ההכנה:

1. לקצוץ את הבצל.

2. לטגן בסיר עמוק את הבצל עד להזהבה.

3. לקצוץ סלרי, פטרוזיליה, כוסברה ושמיר ולהוסיף את הבצל.

4.להוסיף מלח, פלפל וכורכום.

5. להוסיף את החומוס והעדשים מערבבים קלות.

6. להוסיף  את המים.

7. להביא לרתיחה ולהנמיך את האש.

8. לבשל כשעה. להוסיף את האטריות.

9. לבשל 40 דקות נוספות.

10. לטעום ולהוסיף מלח לפי הטעם.

  • התבשיל מוכן כאשר החומוס, העדשים והאטריות רכים ומוכנים לאכילה.

טיפ קטן: להוסיף כמה טיפות של מיץ לימון - מאסטר שף.