מצרכים:

100 גר שקדים מולבנים קלופים  

100 גר אגוזי מלך  קליית גת

כף ממרח תמרים קליית גת

קילו סוכר 

3 חלמונים גדולים 

עלי פסטלים 

שמן קנולה לטיגון עמוק 

לימון

אופן ההכנה

רוטב:

2. להכניס לסיר קילו סוכר פחות כוס וחצי, 2 כוסות מים ולהרתיח עד שהסוכר נמס לגמרי במים. 

3. להוסיף מיץ לימון ושני פלחים לתוך הסירופ. 

4. מבשלים על אש קטנה עד שהסירופ מתעבה .

סיגרים:

1. להכניס את האגוזים, השקדים וכוס וחצי סוכר למעבד מזון ולעבד עד שמתקבלת תערובת קצוצה.

2. לערבב חלמון אחד עם כף ממרח תמרים ולהכניס למעבד מזון.

3. להוסיף את שני החלמונים הנוספים כדי שתיווצר תערובת דביקה.

4. לחלק כל עלה ל לארבעה חלקים. כל רבע עלה משמש לסיגר אחד.

5. להכין בצד קערה עם 2 כפות קמח לבן ומעט מאוד מים  

6. הניח על העלה תערובת ולגלגל. לסגור עם מעט קמח ומים.

7. לטגן את הסיגרים בסיר שמן עמוק עד להזהבה

8. לצנן את הסיגרים מצננים ולטבול בסירופ