מצרכים
סלסלת פטריות פורטבלו חתוכות לרבעים (מרינה פטריות)
חצי חבילת עגבניות שרי חצויות
חצי חבילת עלי מנגולד שטופים, חתוכים דק
2 בצלים סגולים בינוניים חתוכים לטבעות
2 כפות שמן זית (רמי לוי)
כפית מלח
1/2 כפית מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס (תבליני זארובי)
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות
2. מחפים בנייר אפייה את תבנית התנור, מניחים את הפטריות, העגבניות והבצל, בוזקים מעל שמן זית ומוסיפים תבלינים
3. אופים כ- 15 דקות עד להזהבה, מוציאים מהתנור ומצננים
4. במקביל - מחממים היטב מחבת רחבה, מוסיפים שמן זית ומטגנים קלות את הבצל
5. מוסיפים למחבת את עלי המנגולד ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים היטב ומטגנים עוד 5 דקות, עד שהעלים מאבדים מנפחם
6. מצננים מעט ומעבירים את המנגולד לצלחת הגשה לצד הפטריות והעגבניות.