מצרכים
8 תפוחי אדמה גדולים - מבושלים
4 כפות קמח (רמי לוי)
500 גרם בשר בקר טחון (רמי לוי)
3 בצלים גדולים קצוצים דק
200 גרם פטריות קצוצות מרינה פטריות
4 כפות פירורי לחם (תבליני זארובי)
שמן קנולה לטיגון רמי לוי
כפית פלפל שחור (תבליני זארובי)
כף וחצי של פפריקה מתוקה (תבליני זארובי)
כף כורכום (תבליני זארובי)
כף מלח (תבליני זארובי)
2 ביצים טרופות
1/4 כפית כמון (תבליני זארובי)
אופן ההכנה
1. בסיר גדול עם מים מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה, עד לריכוך, מסירים את הקליפה מועכים היטב ומוסיפים קמח ומלח. עד לקבלת מסה הומוגנית חלקה
2. מכינים את המילוי - מטגנים את הבצל במחבת עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד לריכוך
3. מוסיפים למחבת את הבשר עד לסגירה ראשונית וממשיכים לערבב
4. מוסיפים תבלינים, מערבבים ומניחים בצד להתקררות
5. מוסיפים קמח, פרורי לחם ותבלינים לתפוחי האדמה ולשים בידיים
6. מחלקים את התערובת ל 20 כדורים קטנים, משטחים כל אחד בנפרד בכף היד, מניחים במרכז כף ממלית הבשר והפטריות סוגרים ומהדקים היטב וכך מכינים את כל הקובות
7. מכינים צלחת לטבילה עם הביצים, הכורכום והכמון וצלחת נוספת עם קמח
8. טובלים כל קובה בבלילה של הקמח והביצים
9. במחבת עם שמן חם מטגנים כל פעם 3 קובות מכל צד עד להזהבה.