מצרכים לקציצות
1 קילו דג טחון - קרפיון או כל דג שומני אחר
חבילת ערמונים
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
6 שיני שום
2 כפות פירורי לחם כשר לספח
ביצה
לימון כבוש קצוץ
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה
כמון
קינמון
מצרכים לרוטב
עגבניות שלמות בקופסה - מאסטר שף
עגבניות קצוצות בקופסה - מאסטר שף
רסק עגבניות - מאסטר שף
7 שיני שום
כף סוכר
בצל
פלפלים חריפים
2 תפוחי אדמה
כורכום
3 כוסות חד פעמית מים חמימים
אופן הכנת הקציצות
1. לערבב את כל מצרכי הדג
2. ללוש ולטגן
3. להכניס את הקציצות המטגנות לתוך סיר הרוטב על אש נמוכה לרבע שעה
אופן הכנת הרוטב
1. לקצוץ את הבצל
2. לטגן את הבצל עד שמזהיב
3. להוסיף את כל סוגי העגבניות, סוכר, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, שיני שום שלמים, פלפלים חריפים שלמים וכורכום.
4. אחרי כמה דקות להוסיף את המים
5. לפרוס את תפוח האדמה הלא מבושלים לפרוסות ולהניח בתחתית הסיר, שיכוסו עי הרוטב
6. להביא לרתיחה ולהעביר לאש קטנה
7. להוסיף את הקציצות המטגנות ולסחוט מעל לימון.
8. טיפ: לשקשק את הסיר כדי לא להרוס את הקציצות (לא לערבב עם כף)