מצרכים
לבצק
400 גרם קמח מנופה (רמי לוי)
כפית וחצי אבקת אפייה
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות (רמי לוי)
200 מיל' שמנת חמוצה
למלית גבינות
200 גרם גבינה בולגרית (רמי לוי)
150 גרם גבינת ריקוטה (רמי לוי)
150 גרם גבינה צהובה מגורדת (רמי לוי)
150 גרם גבינת מוצרלה מגורדת (רמי לוי)
1 ביצה
כף מלח
כף פלפל
3 שיני שום
סלסלת פטריות פורטבלו וסלסלת פטריות שמפניון חתוכות לרצועות בינוניות (מרינה פטריות)
2 גבעולים של עלי טימין
כף וחצי שמן זית
אופן ההכנה
1. מערבבים קמח, חמאה ואבקת אפייה לתערובת פירורית במיקסר עם וו גיטרה
2. מוסיפים את השמנת ומערבבים למרקם חלק
3. שומרים במקרר לשעתיים לפחות להתקררות
4. כשהבצק מוכן - משטיחים וחותכים עיגול גדול מעט מהגודל של תבנית טארט ומניחים בתבנית, מכניסים למקפיא להתייצבות והקפאה
5. כשהבצק יוצא מהמקפיא, מחוררים חורים קטנים בעזרת מזלג על מנת למנוע ממנו לתפוח
להכנת המלית
6. מערבבים את כל הגבינות והביצה בקערה למרקם אחיד ומוסיפים מלח ופלפל
7. מקפיצים במחבת את שיני השום עם הפטריות והטימין עד שהפטריות מתרככות
8. מעבירים את התערובות למלית הגבינות ומערבבים
9. מניחים את מלית הגבינות והפטריות בתבנית עם הבצק, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 35 דקות.